Min plånbok..

Kom tillbaka och mina fyra femtioöringar fanns kvar haha :)

Det var länge sen...

Ja det var ju ett tag sen man uppdaterade bloggen, men det har inte hänt så mycket i veckan i onsdags var ja på timjan, gick ett varv på stan, dom har ställt in timjan nästa vecka, blir ju lite besviken :/

Igår sprang jag på Maxi, först med jennie och sen kom verro, sen mamma och max, mamma och jennie satt och bjöd jasmine på glass och choklad sås, vilket hennes mage inte tyckte om sen..

Sen snodde nån tattare min plånbok på Maxi, jag hade betalat maten och skulle ut till bilen det var inte alls långt, men den stackaren som gjorde sig besväret fick ju bara några femtioöringar.. Trodde först ja hade tappat plånboken eftersom att jag är så klantig, men sen kom jag på det att jag borde ha hört om ja hade tappat plånboken där, för den gör ifrån sig ett ljud som jag skulle hört o känt igen.. Och det var ingen som lämnat in den heller.. Får väll se om jag får till baka den..

Nej men nu vaknas det där inne, ska snart skjussa mamma till bussen med hon ska på kryssning..

Söndagsmorgon..

Godmorgon alla nära och kära har precis klivit ur sänge, skönt att sova lite, eller var ju uppe en sväng vid halv tio tog ett bloss och bytte blöja på Jasmine, tog pencelin och kollade in på datorn en sväng sen gick jag och somnade om, så jag gick upp 12:40 inte ofta man får sova så länge.. käkade lite frukost och tog ett bloss o tillbaka in i sängen för att få Jasmine att somna igen... Så hon sover nu igen, så då tyckte jag det var dags att gå upp.. skönt när hon sover är ju extra gnälligt när hon är sjuk, men inte så farligt, hon sover mer och är vaken mindre o då är det lite mer gnäll än vanligt...


Smärtsamt..

Ja, som sagt så pratade jag ju med vårdcentralen igår, och hon ville att jag skulle ringa så jag fick en jourtid och kolla upp knölen samma dag, ja så jag ringde och fick tid kvart i sex, när vi kommer dit ville dom inte att jag hade Jasmine i väntrummet med risk för sjukdommar och sånt.. Så dom satt i förväntrummet och väntade.. Men sen vart klockan sex och då informerade dom att det kunde bli väntan upp till 40 minuter, så jag gick ut i förväntrummet och Macke sa att dom skulle åka hem så länge, så jag satt där själv och glodde och klockan gick och gick, efter att ha väntat en och en halv timma fick jag äntligen träffa läkaren..

Läkaren sa att det var nog bara en körtel som var infekterad och dom var tvungen att sticka hål på den, så fick byta till ett annat rum, där sprejade dom på med nån jävla kyl sprej sen stack dom hål. och där hörde man Nettan skrika rakt ut "Aj faaaaan, vad fan håller ni på med" sen började tårarna spruta, det gjorde så jävla ont.. Sen hörde ja bara sköterskan åå herrgud är du kvar med oss, du är helt blek i anniskte.. Konstigt jag höll ju på att svimma av smärta.. Sen kom hon med två panodil till mig och sen linade hon om hela armen typ :P Sen pratade läkaren om att jag skulle få antibiotika, men jag sa att jag ammade så jag fick nått annat pencelin som var snordyrt.. Sen var det ingen sån där svettkörtel heller utan det var nån talgköttel, så om jag har otur måste jag sticka hål på den igen och tömma den mer.. FY FAN FASAR FÖR OM DET SKULLE BLI SÅ!!

Så nu är jag lite handikappad, svårt att röra armen och göra hastiga rörelser och bära på Jasmine, som nu är extra känslig eftersom hon börjar bli förkyld.. Så det är ju jätte kul, plus att barnvagns horan inte har några jävla bromas för dom gick med sönder igår allt gick skit igår kan jag säga...

Vårdcentralen..

Japp då har man ringt vårdcentralen och dom ska ringa upp halv fyra så jävla SEGA! Fan åby hann man ju bara lägga på så ringde dom upp så det lär väll inte bli nån tid idag för att kolla det, får se vad dom säger dock..

Knölen/bullen..

Har fått en knöl/bulle under amrmen ont som fan, den är stor som en pingis boll och röd och irriterad är lite blå runt om också, undrar va det kan vara för nått, måste verkligen ringa vårdcentralen imorgon, och se vad det är för nått.. Kan ju inte sova eller göra nått för det gör dö ont..

Nu sover min lilla bebis så jag har passat på att städa badrummet, det behövdes verkligen.. Så jag tömmde det på alla saker och sen blötte jag ner HELA badrummet sen har jag skrubbat kakel och fixat så nu blänker det.. Ska snart ut och fixa diskbänken ska göra iordning och flytta på micron och så.. Jag är en händig kvinna :)

Nej men måste forstätta innan min lilla fröken vaknar och vill ha kvällskäk, för när hon vill äta så brukar ja slockna..

Ps har suttit o klott på disney channel, typ nu vid tolv och dom brukar bara sända mellan 06:00 till 22:00 men det är väll nått fel, men gör inte mig nått älskar disney channel och disney filmer :)

Krypa ner..

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och sova så jag orkar upp till timjan imorgon.. Har nyss pratat med Micahela på msn, hoppas att hon och Nicoline dyker upp imorgon :)

Har duschat också, jag hann det för en gångskull...

Sen fick vi hem gungan idag som är min nya bästa vän, värt varenda öre, var ju lite små snål i början men ångrar inte en sekund att vi köpte den Jasmine trivs jätte bra i den och jag har haft en helt underbar kväll fick se uggly betty och despret i lung o ro :)

Nej nu måste jag verkligen sova god natt alla glada :)

Inhandla

Idag ska vi iväg och inhandla oss en babysittergunga till Jasmine, ska bli så skööönt.. Hon älskar ju när man går och gungar på henne så jag hoppas hon kommer vilja sitta i den.. Det börjar bli lite jobbigt för ryggen att gå med henne.. Men man vill ju inte att hon ska vara ledsen heller.. Och i det här vädret har man ingen lust att gå ut och gå i barnvagnen med henne, men imorgon får hon åka den :) Då ska vi till timjan, det är roligt :)

GUNGELIGUNG
Ja men det här är den jag pratar om :)

<3

Nu ligger mina älsklingar och sover, båda snarkar så vackert kul att ligga mellan det... Imorgon ska vi åka till Babyproffsen och inhandla oss en babysittergunga, eller vad man ska kalla det.. De är en sak som ser ut som en babysitter bara att den kan gunga i luften, eller den sitter ju på en ställning ca 30 cm över golvet.. AJA.. Så hoppas att Fröken Johansson - Nilsson tycker om den att det passar, för hon älskar ju när mamma gungar henne på armen..

Idag var jag och Sandra ute och gick, lite skönt att komma ut med barnvagen, eller det var ju inte så länge sen sist jag var ute, i lördags var jag o Verro ute på värsta långpromenaden.. Och då var jag trött när vi kom hem på lördag kvällen, så söndag fick vara vilodag :) Så då var vi och firade Max i åby han vart jätteglad för alla fina presenter, jag hade ju köpte ett par jeans, ett par skor, en tröjja, och en mössa.. Jag trodde han skulle blir jätte glad, och att jag skulle komma med bästa presenterna.. Men Jennie skulle ju också göra sig till och köpte puma parfym, men jag tror min present låg före hennes ändå :P men sen som vanligt skulle ju mamma och erik överträffa oss andra hehe, max fick en telefon, en likadan som jag har fast annan färg så den var han ju självklart dö nöjd med... Men hade jag kommit med ett wii som han önskat sig så hade jag vart bäst :P men var fan skulle ja få dom pengarna ifrån, råna en tant? Sno ett? aja får väll hoppas jag vinner på triss eller nått!!

Nej nu ska det pysslas lite när jag har chansen, och just ja idag har jag bokat tid för dop, men ni får inte veta när :P det kommer på inbjudan haha

Gratis mode!


Tjäna poäng och växla in mot presentkort etc.
Klicka här och få 50 poäng direkt!

Skrattretande..

haha kom nyss en lapp i brevlådan, mitt i natten.. att vi skulle hålla katten inne från balkongen på nätterna för han jamar och skriker så att grannen under inte kan sova...

frågan är då vilken katt? vi har inte ens katten kvar, över en månad sen han flyttade..

Drömmen..

Typ i morse låg jag och drömde, och det var nog den skevaste drömmen jag drömt, haha

Det var så att jag och Carro satt och kollade på film, vi kollade på Good luck chuck.. Så såg vi den där scenen när han har sex med en tjej och hon börjar säga lite fint och tyst F**'K me, och sen säger hon det några gånger och sen ökar hon volymen hela tiden och tillslut  skriker hon i filmen F********K mee as högt, då i drömmen blir Carro helt röd i ansiktet och sätter upp händerna för munnen och as garvar och bara säger nej ja skäms kan ju inte se det här.. Men Nettan det är ju pinsamt :P
 
Men sen vaknad Jasmine och skulle ha frukost käk, så jag fick inte drömma vidare haha '!! Fick ju aldrig veta om vi skulle se klart filmen eller inte haha !!

Dagens dag..

Ja det var lite tråkigt i början av dagen satt typ bara hemma och glodde, hade lite lust att dra ner till stan men ändå inte, vad ska jag på stan o göra när jag inte har några pengar o hittar massa ja vill köpa... Nej då blir man bara besviken...

Så idag var jag och Lina ute och promenerade lite med barnvagnarna, fick man träffa hennes lilla Kevin med, så stor han har blivit sist jag såg honom var han mindre än Jasmine var när hon föddes, det alltid trevligt att umgås med andra mammor.. Så vi knallade och gick o prata sen gick vi upp till mig en stund och sen vidare till henne och efter det köpte vi pizza MUMS!!

Ja sen var det dags för fröken att sova, ja lite små gnälligt vare väll, men gick ann till slut.. Hon är ju så mammig, men efter fått en ny blöja och vi pratade lite skit, så fick hon kvällskäket och åt så hon kräktes, men sen var det nappen och lite pill i håret så somnade hon som en stock...

Ja det var väll allt som hänt idag.. Har ni gjort då? Ni är ju så snåla med komentare gott folk :D

glass är gott

japp det tycker jasmine med, för hon fick smaka det idag :) mums tyckte hon :) lik sin mamma glass monster :)

första gången jasmine äter glass

fick hon suga lite på isglassen :)

Om helgen och lite..

Ja helgen var lung vi var oss mackes pappa, söndag var vi ute oss min far och sen var vi i ättetorp och firade Erik, han fick giutarr hero :) hehe så han vart över lycklig så nu kan han spela med två player :) Max hade gjort en jättefin tårta :) ungen är elva bast och gör finare tårta än jag, okej jag kan inte baka det blir kladdigt o sånt skit :P

Men iallafall då sa mamma låt Jasmine smaka lite grädde bara på fingret, ja bara va kan man göra de?? När dom är så små? Mamma sa att det går bra att dom bara får känna smaken i munnen, men hon fattade aldrig att jag hade grädde på fingret som hon fick så hon smakade inte, utan det låg bara där i munnen :P Men mamma sa det att nästa gång jag äter glass kan jag låta henne smaka lite på fingret :) eller om jag tar en isglass att låta henne suga lite på toppen..

Igår MÅNDAG vart även Jasmine 2 månader, alltså vart tar tiden vägen? Hon växer ju så fort det var ju inte länge sen hon var så liten och bara sov och sov oss mamma hela tiden, nu räcker det med att lägga sig brevid henne och när hon sover riktigt djupt så är det bara att dra så sover hon själv en stund..

Var på återbesök oss Bm igår med, gick jätte bra, fick ett nytt lila kort eftersom att jag glömde mitt på BB :/ kan ju vara lite kul att ha i framtiden ju.. Så när nån frågar men hur stor var du eller hur mycket vägde du i vecka blabla.. så kan man bara kolla in kortet :)

Nej nu måste jag surfa vidare på internet letar sån där bok som man skriver om barnet o klistrar in hår lock o sånt :)

En dålig bloggare..

Jag ska erkänna att jag är väldigt dålig på att skriva blogg, men det är inte lätt när man inte har så mycker fritid eftersom att man är mamma till världens mammigaste barn.. Men dom säger att det vänder sen och att det är perioder och sen kan det komma en period när inte mamma duger utan bara pappa, eller mormor ect.. Det roliga var att jag och Verro pratade om hur det skulle vart om jag fick tvillingar, för verros morbror sa "det vart bara en".. Och Verro sa det tänk dig två mamma grisar.. Ja skulle nog slita av mig håret då..

Men nu sover mina hjärtan iaf, dom var trötta båda två..

Vad har hänt förövrigt då? Jo har ju haft timjan två gånger den här veckan, först i måndags när jag var och pratade med min kontaktperson eller va man ska kalla det.. Sen var vi där igår, nu börjar det bli lite roligar inte lika stelt som det har vart ett tag, eller det har ju vart roligt annars med.. Men igår efter vi hade vart där så vart ja och Micaela kvar ett tag och snackade o så, sen vart det ett varv upp på stan, det är ju alltid roligt att prata av sig me någon som har barn i samma ålder.. Så nu längtar jag tills nästa onsdag..

Ja o i måndags var jag oss Malin tog med mig kaffe och Carro vart ju överlycklig, lite skönt att komma ut och träffa folk med :)
 
Sen har ju sagt att Emma Lindgrens bebis kommer den 19:e december, det är min gissning..
Sen har ju Agge med fått barn en liten flicka :) som är urgullig, har ju dock bara sett bilder, vill ju se henne IRL med :)
Sen väntar jag på att Emma i hallsta ska få sin bebis hon är ju över tiden nu.. Ska bli kul att se vad de blir jag tror ju på en pojjke men det får man ju se hur det blir med det...

Ja men nu har jag skrivit klart för den här gången, vi får väll se när nästa blir?

Min förlossningsberättelse

Här kan ni läsa om hur min förlossning var :)

Det började med att tisdagen den 8:e sep skulle jag vara oss bm på morgonen, men orkade inte gå upp eftersom att jag hade inte sovit bra sedan torsdagen eftersom jag hade haft förvärkar, hade ju pratat lite med malin och frågat vad det kunde vara för nått, och malin tyckte att det verkade som att det var förvärkar, och jag kommer ihåg så väll att malin skickade sms varje morgon och skrev nått i stil med HAR DET KOMMIT NÅGON BEBIS ÄN? Men åter till bm, hon ringde och ville att jag skulle komma på eftermiddagen ist, jag hade bokat tvättstugan samma dag, så jag slängde in en maskin tvätt och åkte iväg tänkte det är ju klart tills vi kommer hem, bm besöktet tar inte så lång tid..

Så jag kom till barnmorskan och hon frågade hur det var och så, och jag sa att jag hade haft lite förvärkar sedan torsdags men det inte hade gjort så ont, hade ju haft lite svårt att sova, men det var ju mest för att man är ju inte van vid att ha lätta värkar.. Men hon ville kolla om jag var öppen nått och hon sa att jag var öppen fyra cm, så hon ringde upp till förlossningen så jag fick gå dit upp, där uppe tog dom kurvan och kollade hur mycket öppen jag var, då var jag öppen 5 cm.. Så frågade hon hur jag ville göra och jag sa att jag ville åka hem och hämta kläder och sånt, det mesta jag tänkte på var ju kläderna i tvättstugan, men hon sa att hon skulle prata med sina kollegor och se om jag kunde åka hem, så kom hon tillbaka och sa att jag kunde åka hem o äta lite och sen komma tillbaka senare.. så Marcus och jag åkte hem och hämtade sakerna i tvättstugan, städade i ordning lite och jag packade ner det sista i väskan..

Vi var tillbaka på förlossningen vid sju och då började dom med att ta kurvan igen, sen så fick vi komma ut och gå lite och vi satte oss och kollade på tv i nått rum där, så vi satt där och kollade på nån skit film som gick på tv, och klockan gick och gick o värkarna började kännas lite mer och mer, men det var ju inte så att dom gjorde super ont.. Så frågade sköterskan vad jag ville göra jag sa att jag ville bada, så jag fick bada i världens största badkar kändes det som, kunde ju nästan simma där, så Marcus och jag snackade lite skit och drack läsk medans jag låg och plaskade..

sen var klockan efter elva på kvällen när jag klev upp badet, så fick vi gå tillbaka till rummet och dom tog kurvan igen och tiden gick, sen vid halv ett frågade sköterskan mig hur jag ville göra, om jag ville sova eller om vi skulle sätta igång förlossningen, men hon rekommenderade mig att sova så ja skulle orka, så vi skulle prata om det så skulle hon komma tillbaka.. så jag frågade macke hur han ville göra och han ville sova, så när hon kom in igen sa vi att vi ville sova, så lite innan ett kom hon in med säng och värktabletter plus sömn tabletter till mig som jag skulle ta, så jag fick svälja 8 tabletter.. Macke somnade som en stock och jag kunde inte sova, klockan 2 började värkarna göra mer ont, så jag gick ut för att värma min vete kudde då träffade jag min sköterska och hon sa att om jag inte kunde sova skulle jag säga till så skulle vi sätta igång det, men jag kunde ju självklart inte sova, men macke var ju så trött så jag ville ju att han skulle få sova, så från klockan 2 till fyra sprang jag fram och tillbaka mellan sängen och duschen..


Men klockan fyra på natten/morgonen gjorde värkarna så jävla ont att jag inte stog ut så då började jag härja på macke där inne i rummet, så vi ringde på klockan och dom kom in på rummet och ville ta kurvan igen, så dom ville att jag skulle ligga stilla i den där sängen och med dom värkarna kunde dom ju själva ha legat stilla.. Men efter en stund när dom väll uppfattade att jag kommer inte ligga still sa dom  åt oss att ta med våra kläder och så skulle vi gå till förlossningens salen..


När vi kom till förlossnings salen var klockan lite efter fyra, då fick jag lustgas och så vart man ju lite bort, och där försvinner min tidsuppfattning.. Men jag låg där och tog lust gas när mina värkar kom, jag vart ganska borta och dom frågade om jag ville ha ryggmärgs bedövning vilket jag inte ens kommer ihåg att jag sa att jag ville ha.. Men jag vet att jag beklagade mig väldigt mycket att det gjorde jävligt "fittont", sköterskan måste ju trott att jag var dum i huvudet eller nått.. Sen har jag ett minne av att hon ville sätta nått på barnets huvud så att dom kunde mäta pulsen, så när dom satte det där på barnet huvud gick vattnet och då vräkte jag ur mig nått "aa och nu kissade jag på mig med"  för jag hade tjatat väldigt länge om att jag var bajsnödig och att jag ville gå på toa, så jag fick gå på toa, och då sa hon att du vet att barnet kan komma nu.. men jag satt där inne på toa och varken barnet eller nått bajs kom..


Efter jag hade fått ryggmärgsbedövningen försvann alla värkar och jag kände ingenting, sen började barnet huvud komma ut och då var det dags att börja krysta, det roliga var att jag kände inga krystvärkar så dom sa till mig att nu är de dags att krysta för det såg dom på kurvan, och mellan krystningarna somnade jag, så borta var jag.. Marcus berättade i alla fall för mig att när jag låg där i mellan krystningarna hade en sköterska gått ut och då hade jag börjat yra att hon gick och leta efter mig.. Japp som sagt jag var ganska borta i huvudet, ett tag sög jag så mycket lustgas att Macke fick slita ur slangen ur handen på mig, men efter att ha krystat några gånger, så dom åt mig att nu tar du i sen stannar du upp sen när vi säger till tar du några djupa andetag, och efterdom djupa andetagen kom Jasmine ut, på onsdag morgonen den 10/9 klockan 07:46



Mammas bebis..

Var inne på fiahemmets sida idag, och min älskling var borta :/ nån har köpt honom, det är ju jätte bra men jag hade ju velat säga hej då på riktigt innan han åkte iväg till sin nya familj..  Han var ju mammas lilla hjärta och jag saknar kattskrället som fan...

Anars då, jo min andra bebis växer så det knakar :) Sist vi var på BVC vägde hon 4410 o var 57 lång, nu på tisdag ska hon få en spruta på bvc, får se vad on säger om det då..

Sen häromdan var ja med malin o carro på stan när malin hade åkte hem, så lossnade mitt däck på barnvagnen, men hallå KUL!! Där stog man på stan med en unge i vagnen och ett däck som inte vill sätta sig fast.. Men erik kom och hämta oss på stan och han lyckades fixa barnvagnen :) Det var bara att en spärr som hade fuckat sig, men det är en spärr för mycket :/ hoppas att det inte händer nån mer gång...

Igår kväll var verro här och vi såg på Bangkok dangerus eller nått sånt hette den... Först var vi på Hc o hämtade Jasmines skor och köpte lite godis sen kollade vi csi o sen filmen..

Sandra Borggren SKAFFA MOBIL SOM FUNGERAR :) du är ju omöjlig att få tag i :P

RSS 2.0