Ett år kvar..

.. sen är det midsommar igen, kom hem för en stund sen har varit i sörsjön med familjen och så drog vi ner till Emelie och company som hyrt stuga, så vi var där och hade trevligt!
Får se om man får några bilder vart ju lite fotande, hade ju hoppats på att vi kunnat sovit kvar och att min syster kunnat vart lite mer barnvakt, så jag fick ta det lungt! Men det gick hur bra som helst med Jasmine och det var ju skönt!

Är hemma hos kissarna nu och myser, dom river halva hemmet kelar en stund, river halva hemmet och nu sover dom.. Lung och ro kan jag lova, kissebebisarna sover och min bebis sover!!

Nej nu blir det säng!! GOD NATT

Meeh..

Lite smått irriterad, midsommarafton verkar bli misslyckad än då!! Som vanligt ska man väll sitta hemma alla jävla högtider, hade ju vetal åka till familjen, men det ser inte ljust ut nu :/

Det har fan inte hänt mycket i livet dom senaste dagarna, eller jo har fått hem kissarna nu :)
Mamman som är spräcklig i färgerna svart, orange och lite vit heter GUCCI, sen ena kissebebisen är i likadan färg och han heter ARMANI än så länge han ska flytta till Carro och då får hon döpa honom! Sen den andra kissebebisen är svart och vit och hon heter PRADA och hon ska bo hos oss :) Mamma ska med bo hos oss, det är egentligen min mammas katter men hon kunde ju inte ha dom eftersom min plastfar är allergisk!

Finns ingenstans ju..

Har letat efter dom här mockasinerna på varenda HM i stan och dom finns inte kvar, måste ju ha mockasiner på ungen eftersom hon vägrar ha skor, dom åker ju bara av hela tiden!!


Jasmine jasmin

Kattägare snart då :)

Vi har vart kattvakt ett tag nu, och jag har märkt hur mycket vi saknade att ha katt! Det ger så mycket, och att Jasmine får växa upp med djur tycker jag är bra..

Nej men det var sa att min mamma hittade en katt vid deras husvagn, hon kom och tiggde mat och var jättekelig! Så mamma skickade och frågade om vi inte ville ha en katt, jag sa att Marcus fick bestämma! Sen fanns det tydligen en ägare till katten på campingen? Men han fick inte ha kvar katten för camingägaren, så mamma gick och prata med honom! För då hade katten flyttat in i vårat förtält med två kattungar helt plötsligt!

Men han hade vart och hämtat katterna så mamma gick som sagt för att prata med honom, då hade han kastat in kattern i bagaget och så sa han att han tänkte väll köra in dom till nått katthem! Mamma var säker på att han skulle dumpa katterna i skogen! Men så nu har mamma tre katter hemma, vi ska ta 2 och så får vi se om mamma och dom skulle behålla en katt!

Det som är så skönt om vi får två är att då har dom ju sällskap :) och dom är ju så otroligt söta kattungarna! och vad dom heter avslöjar jag sen :) Jennie som döpt dom :) Kattmamman hade ju redan ett namn, så hon fick heta det hon hette NORA!

Presenkort på posten :)

Idag fick jag och Marcus varsit presentkort på H&M, som kom med posten! 300 kroner var, alltså 600 att handla för, funderar starkt på att ta Marcus presentkort :) Han behöver ju ändå inga kläder, hehe nej jag ska fråga om jag inte kan få hans!

Så det bli att inhandla sig lite idag då :) Ska till clasohlsson och köpa "krokar" till köket så man kan hänga upp alla köksredskap på.. Kan lägga upp en bild när det är färdigt så får ni se :)

Aja ska fixa till Jasmine lite för hennes gudfar Leo kommer snart :)

. . .

Morgonen började lungt, jasmine var snäll och lugn (till en början) sen började hon riva halva hemmet för sin stackars mamma, aja det är sånt som kommer med barn :)

Har diskat och plockat lite, ska fixa med käk snart! Vi ska grilla jag och min karl, gjorde vi igår med men vi fick så mycket över att vi kunde grilla idag med.. Inte för att det är mycket till grillväder!

Ska köpa trägolv till balkongen, är så trött på den dära gröna mattan vi har! Så blir det lättare att sköta än mattan, för ovasett hur mycket man damsugar så sitter hälften av skiten kvar på mattan! Och med trägolv kan Jasmine leka på balkongen!


Ungen då!

Jasmine försöker göra sin mamma G A L E N!!! Med stora bokstäver, jag har sagt AJJABAJJA nu säkert 7000 tusen ggr och hon kan ändå inte låta bli att riva ut papperna och böckerna under bordet, suck!

Som tur är ska vi snart gå och äta frukost, jag är hungrig som fan, men inte Jasmine så väntar tills hon vill äta så kan vi äta samtidigt! Hon har börjat äta mackor nu till frukost, det gillade hon inte föut med nu är det jätte gott tydligen! Och bannan har hon med börjat käka, det som hon fick kvälvningar av förut!!

Sen ska jag få gå ut ikväll, det ska bli skönt!! Det är inte ofta jag har chansen men nu jävla ska det bli skojjsigt :) Ser fram emot det, och sen är det ju kryssning nästa helg, då ska Jasmine vara hos sin mormor :)

Nej men ska väll gå och se om jag får äta nu då :)


Händer inte mkt ikväll

Jasmine håller på att somna, jag sitter här och väntar på att nått bra ska börja på tv, sen blir det att gå och lägga sig, massa mys med Marcus..


Oj då!

Upptäckte att det var ett jälva tag sen som jag skrev blogg, har väll vart mycket att göra? Iallfall det som hänt då, den 29:e maj hade jag namnsdag och Verro vart 23 år, sen den 30 maj så hade Verro namnsdag och jag fyllde år :) Tyvärr vart det dock inget stor kalas, men vi ska åka kryssning den 13:e juni för att fira lite! Fick pengar, bord + stolar till balkongen och en DVDspelare som skulle gynna Jasmine så hon kunde se teletubbis! Ja du det är väll så att bli gammal?

Sen igår var det ju världens jälva väder, var ute i ättetorp och sen vart det tatuering, macke hade Jasmine så jag och felix jag drog till tatueraren, sen var det klart så drog vi hemåt och Jasmine somnade i bilen och sov för natten skönt!

Idag när jag vakna var jag dö seg, orkade inget men hade ju tvättstugan så ner till tvättstugan och sen kom jag ju på att jag var tvungen att gå ner till stan och hämta emmas nycklar till hennes lägenhet, eftersom hon flyttar hit idag! Så mötte upp felix på stan så käkade vi donken, och sen drog vi hem.. Så macke och felix fick kolla jasmine medans jag gick bort till emma en stund och nu ska jag ner och tvätta igen!!
Vi håller på att grilla nu så ska vi snart äta!!

Imorgon ska jag var lägenhetsvakt åt verro, bara en liten stund för då kommer det några sprickinspektörer och kolla om det är några sprickor i väggen eller så eftersom dom spräng borta vid HC!

Kanske ska vara kattvakt till haklapp den här helgen vi får väll se!!

RSS 2.0