Plugg

I höst blir båda Jasmines förälldrar studerande, det känns skit skööönt!
Nu har vi nått att göra i höst, och hoppas att man senare i framtiden får något jobb!

Fick besked från Komvux, och hade reservplats 95, men som tur är har jag ju redan kommit in i skolan! Men lider med min kära vän som verkligen hoppades på att komma in och även förtjänade det, och hammnade jätte dåligt till :/ Det är så konstiga jävla system vi har ibland :/

Sjukvården = Sugvården!

När man ringer till sjukvården om ett litet barn så borde dom ta det på allvar tycker man, men nej inte sjukvården! Nu är jag så trött på dom, varje jävla gång man ringer så får man ingen hjälp!

EX, När jag ringde när Jasmine hade sin första herpes infektion och inte kunde äta, hög feber och var halvt medvetslös så får man ingen hjälp, det var en tandläkare som konstatera att hon hade sin första herpes infektion, men det kunde inte läkaren säga när vi var dagen innan!

Men nu till det som stör mig mest! Det är att Jasmine under nattetid får andningsuppehåll och även på dagis sätter hon i halsen väldigt ofta, och väljer bort viss mat, och det märker vi med, så som kött vill hon inte äta, men det handlar om att hon är trång i halsmandlarna och då vill man ju ha hjälp med det! Speciellt eftersom hon slutar andas under nattetid, det är ju skitjobbigt, men det var ingen "fara" Jo för mig är det dä!

Så fick en tid den 20:e sep att gå kolla det, hallå sjukvården? Det är ett barn på snart 3 år!


Det där med bra besked

Fick ett väldigt posetivt besked idag, jag hoppas det går vägen nu! Jag vill så gärna, det skulle vara så skönt, och även bra för Jasmine.. Och NEJ jag är inte GRAVID!

Har även fått besked om skolan. vilket känns skit skönt! Det är dags att fortsätta i livet, annars står man bara och trampar och jag är ju arbetslös efter den 15:e juli. Nu till det svåra bara, va fan ska man välja för inrikting?? Det tåls att tänkas på, det är skit skönt att veta att man har nått att göra i höst!

 

 

Jobbet kallar... Ha det bra..


Sommarplaner..

Idag ska vi betala våran stuga som vi bokat på Lysningsbadet, innan vi åker dit och sover så ska vi till Astrid Lindgrens värld och med Jasmine.

Så vi fick en fredag ledigt från jobbet så vi kunde göra våran lilla mini semster, så det blir upp tidigt på fredagen och åka till Astrid Lindgrens värld och när vi har vart där en hel dag så åker vi till Lysningsbadet, för att spendera resetn av helgen där..

Vi har väll inte så mycket mer semster planer nu, vara i husvagnen, en helg på Öland när pappa och hans familj campar där uppe.. Förhoppningsvis en tripp till Hallstahammar också.

..............

Stugan vi ska bo i..


jobbet

Sitter på Jobbet och ska snart ha frukost :) Trivs som fan här ute, alla arbetskamrater är så trevliga och man blir uppskattad för sitt arbete och får även berömm om när man gör saker bra!

Har även väldigt mycket eget ansvar och får jobba självständigt, från skillnad från förra stället jag var på!

Nej nu är det frukort dags :D

RSS 2.0