Helgen!

Fredag, vi var o kollade på lägenhet fy fan jag älskade den på direkten, jag bara hoppas att det är vi så får den men det lät som vi hade första prio! Åhh jag längtar!

I går, alltså fredags, var jag på wasa.. MYCKET MYCKET folk över allt som knuffade och hade sig, fan vågade inte röra mig där inne.. Sen hade jag högklackade stövlar, vilket INTE INTE är bra att ha när man ska stå o dansa eller stå upp en hel kväll! Sen hade ja min kamera med mig som jag trodde hade blivit stulen, men sandra kände den, o den låg i väskan men innanför fodralet som är i, för fodralet var trasigt :P
Kvart över två var jag iallafall tjutfärdig o ville gå hem!! För då var jag trött, hade huvudvärk och onte av skorna, även trött på att alla verkligen alla knuffade sig fram på mig hela tiden!!

Idag, alltså LÖRDAG! Har jag vart så jävla trött o seg hela dagen som att jag vore bakis fan ;P Men det tog på mig att vara ute. det gjorde det! Kanske skulle gått till Cw idag då men det fanns det inte pengar till utan pengar får man på MÅNDAG!

I neeed..

..alkohol, fan ibland vill jag bara ta mig en sup för att komma igång lite! Dagarna är döa helgerna är döda, fan man har ju inget liv..

Saknar skolan med, pratade med Carro igår och hon pratade om allt roligt som händer i skolan, fan härligt att man missar allt jävla skit.!!

Nej nu börjar csi!

Det kryper i kroppen på mig..

Jag känner mig så jävla instäng, jag känner mig så jävla handikappad, jag kan fan inte göra ett skit, jag vågar ju knappt gå utanför dörren.. För att: från att må bra till att spy som en gris på två sekunder.. Onsdagen allt var bra Verro kom upp och skulle låna min platttång, macke skulle åka och fixa lite saker så ropar han på mig i från hallen och ska ha sina nycklar, ja men klart när vi står där o pratar så känner ja bara hur det vänder sig i magen, o så jag springer mot köket o spyr på golvet... Jaha där var min dag förstörd! Så verro tog fra mskurhink o började städa efter mig.. Jaha jag bjuder hem folk till mig för att dom ska städa, visst är jag är trevlig värd..

Aja ska väll inte bara beklaga mig!! 

Förövrigt håller vi på o letar lägnehet, mackes mamma tror stenhårt på att vi letar lägenhet i helsingborg! 
Macke är sne på henne för hon inte kunde ställa upp som borgenär!
Så vi typ vill att hon ska göra det så vi ska typ säga att vi ska flytta till helsingborg! 
Japp vi är ONDA! Men va fan man måste ju ha borgenär här, o macke ska stå på kontraktet själv jag ska inte vara med på det, så vi måste ha nån från han sida
                                                         ..image2
Tvungen att prova l'ägga in bild är ju ny på det här med bloggande :)

:)

Läsat i Sandras blogg att hon tyckte nya designen på bilddagboken är skit! Jag kan inte säga emot där, jag fattar inget av det, nej gammla designen var mycket bättre...

Förövrigt, imorgon ska vi kolla på lägenhet, får se om vi tycker om den jag hoppas det :)

Det är väll så livet är..

I fredags medans alla andra festade, låg jag hemma och sov REDAN kvart över tio.. Mådde pissit som fan, hade spytt efter jag hade försökt äte lite gröt.. Jag lyckades få i mig två hela knäcke mackor på fredag morgonen, innan dess vet ja inte när jag åt nått som jkag kunde äta utan att kvälja o må dåligt eller att det kom upp..

Lördagen, såg lite ljusare ut, jag fick i mig lite popcorn, en kassler skiva och två bullar.. jag vart lite stolt över mig själv att jag lyckades behålla kasslern, för jag trodde den skulle komma upp så som jag kväjlde...

Söndag morgon, jag vaknade helt själv o helt utvilad, jag vaknade inte av att ja gvar hungrir eller kissnödig, det var skönt att sova ut för en gång skull...

Jag vet ganska tråkig helg jag vart med om.. Även i Lördags tänkte jag att nu ska jag ställa mig på vågen jag måste ju gått upp dom där 2 kilona jag hade gått ner.. Jag är ju ändå i vecka 16+3, men nej nej jag hade gått ner mer så nu har jag gått ner 5 kilo.. Det är ingen fara än säger Mamma, men om det fortsätter så får jag väll läggas in på sjukan med dropp eller nått, har hört att det kan hända om man inte äter o går upp vikt...

Skrämande...

" Redan på BB togs den nyfödde pojken från föräldrarna.

  Han blev ett av alla de tusentals barn som varje år skiljs från sin mamma och pappa.

  Men hur rättssäkra är processerna som leder till tvångsomhändertaganden?

  Inte alls särskilt säkra, menar en jurist med erfarenhet av rättsfall där föräldrar fråntas vårdnaden om sina barn."

I den här artikeln, står det om hur socialen kom in och bara tog barnet och inte ansåg förälldrarna som bra förälldrar, jag tycker det är lite skrämmande, TUSENTALS barn tas, vissa kanske måste tas för att dom har knarkar förälldrar eller förälldrarna inte VERKLIGEN kan ta han om barnet...

Men det som känns mest skrämmande det är, tänk om det skulle inträffa mig, tänk om socialen kommer till mig på BB, nej men ni är för unga för att ha barn vi tar med oss barnet, ring inte oss, vi ringer er tjingeling..

För det verkar ju verkligen som att dom har rätten att bara göra så..


Äntligen blogg..

Nu har jag skaffat mig en blogg, vart lite sne för varenda namn jag ville ha var upptaget så därför vart det Netiiz, lite skevt men men, vet inte om jag kommer skriva så ofta, Sandra tycker att jag inte skriver dagbok så mycket, men varför ska man skriva blogg på bilddagboken som ingen läser..

Vi får se vad min blogg kommer handla om,det lär väll inte vara så mycket intressant antar jag, kanske lite om graviditen, sen skiter jag i vad folk vill läsa om, vill dom inte läsa om det ja skriver fine då behöver dom inte läsa men jag hoppas att så många som möjligt vill läsa :)

För övrigt..
Imorgon ska jag och Macke kolla på en lägenhet vi tror kommer passa oss, eller jag hoppas det.. Sen får man se vad som händer i helgen ..

Ha det / Nettiz  
P.s Man kan säga att det här är för dig med Sandra ;) heheRSS 2.0