Ersättning..

Idag började jag med ersättning, får inte ut tillräckligt med mjölk på kvällen, mina tuttar sviker.. Så hon fick 100 ml nu på kvällen, sen ska hon få bröstmjölk innan vi ska sova.. Ska börjar ge henne vid sex, halv sju på kvällen så hon får i sig mat.. Har även börjat med Ad droppar, verkar som hon inte tycker om dom, hon gör värsta minen när hon fått dom..

Förövrigt är verro här och hälsar på, vi ser på lite tv och har bakat kladd kaka!! MUMS!!

Var på timjan idag med, mkt roligt :) Nästa vecka ska vi äta tacos :)

hälsa på kudden..

Nej nu är det dags att hälsa på kudden igen och få sig lite sömn, nu när min tuffsa sover har ja passat på att titta runt lite på internet, ska nog äta nått litet och sen sova, är inte speciellt trött men det är ju timjan imorgon så det blir ingen sovmorgon för våran del...

Nu har vi varit i Ä..

Har var med Jasmine oss mormor hela dagen i Ättetorp. Hon var så lung och mysig, så det var skönt, tyvärr hade inte våran kisse kommit ner till dom allmäna burarna på fia hemmet än, så vi får vänta till helgen sa dom.. Så vi får väll se om vi ska hälsa på kissen till helgen..

Längtar..

Fan jag satt och tänkte på jul och helt plötsligt längtar jag som fan till julafton, vill bara ha massa julmys :) hehe köpte ju massa med julpynt i ullared så vi kan julinreda vårt hem :) kanske bjuda in fröken gredstig att julpynta hemmet, eftersom där har vi världens jul galnaste människa :)

Nu är det jul igen och nu är det jul igen och julen varar ända fram till påska... lalal laVårt ansvar..

Jasmine är vårt ansvar, alltså Marcus och mitt ansvar, det var vi som valde att skaffa barn och därför vill jag inte lämna över henne till nån annan.. Men det är ett jävla tjat på Erik (för er som inte vet är erik min mammas karl) att vi ska komma dit med henne, eftersom jag träffade Erik och Max på hageby centrum och erik sa att jag var helt kritvit i ansiktet o blå om läpparna, jag sa då att jag inte mått så bra och att jag var nära på att svimma hemma, och har haft att det svartnat för ögonen några gånger så jag har vart tvungen att sätta mig ner.. så han tycker att jag och macke ska komma med jasmine hem till honom och mamma så dom kan hjälpa oss med henne så kan vi få vila ut och få mat serverat mm.. Men jag har sagt ifrån det är vårat ansvar och vi vill klara det själva och jag tycker vi gör det galant, fast att man är lite trött och sliten ibland...

Men imorgon ska dom få låna henne nån timma så ska jag och marcus åka iväg och hälsa på katten en stund, hann ju inte säga hej då ordentligt, för när vi lämnade honom så stog ja med Jasmine på armen och hon gapskrek, så vi hann inte säga hej då på riktigt men nu ska vi göra de en sista gång..  

Nej nu ska jag plocka lite när tuffsan sover :)


Lung och ro..

Nu ligger tuffsan och sover, vet inte vart jag har fått tuffsan ifrån, men kallar henne det rätt ofta, brukar även kalla henne gumman, snuttan, bebisen tjockisunge, tjippen och allt möjligt man kan komma på :p hehe men som dom säger kärt barn har många namn :)

Igår var vi på 50 års fest gick bra med henne det var ju lungt var ju runt 15 pers så det var ju inte mycket livat, och vi åkte efter tårtan när folket skulle börja dricka och bli fulla då kände vi att det var dags att röra oss...

Idag har vi städat och fixat hemma så nu är det rent och fint här hemma, det behövdes.. retar mig bara på att jag inte har hunnit göra iordning garderoben, jag hade tvättstugan häromdagen men jag har inte hunnit vika in det än..

Nej men nu ska jag kolla runt lite och läsa alla andras bloggar...

Snart ska vi iväg

Snart ska vi iväg på 50 års kalas... Jontes mamma som fyller år så hon bjöd in oss...  Alla skulle ha med sig valfri dricka, ni kan väll gissa vad min är`? COLA så klart :)

Sen förstår jag inte varför sandra har mobil, för jämnt när man ringer kommer man till aboneten du söker kan inte nås för tillfället, har försökt ringa hela dagen för att säga att ja inte behöver ha linnet, för jag ångrade mig hade inga jeans att ha till...

Aja ska göra iordning lilla tjejjen nu..

Min tjejja en månad..

Idag är min tjej redan en månad gammal, usch vad tiden går fort :) Dock är hon gnällig som fan idag har feber och är snorig.. Jag började oroa mig att det kanske var tänder på väg, för när hon ska ta nappen tuggar hon på nappen, och så sa mamma att eftersom hon har feber kan det vara en sympton för att få tänder.. Men då frågade ja mamma om det inte var lite tidigt, men mamma sa att det finns barn som föds med tänder.. Ja hoppas ju inte att det är tänder utan att det bara är feber..

Imorgon är vi bjudna på 50 års kalas, det blir inte att stanna så länge när tjejjen är sjuk, ikväll sen ska vi ut o gå med vagnen...så hon får lite frisk luft också, hade tänkt att jag skulle skriva om min förlossning nån gång i bloggen.. har dragit den tusen gånger nu, orkar inte dra den en gång till nu känns det som :p

Jaha då ska vi skriva om..

Nu har ja fått fixa mig i ordning, skit skönt.. Jasmine har suttit och myst oss macke jag vet inte hur länge, men det är ovanligt länge eftersom hon är så mammig :)

Det har inte hänt så mycket i mitt liv direkt ska väll beskriva helgen lite snabbt innan jag ska plocka vidare, i fredags var jag oss carro och åt frukost, hon satt och sniffade på mitt barn hehe.. Sen var jag iväg med Karin och handlade massa saker :) bärsele, mobil till skötbordet, kläder och sängtäcken :)

På fredagkvällen var det sorgligt, vi var och lämnade katten, Jasmine började gråta där inne, vi fick inte säga hej då för dom bar iväg honom innen vi hann säga hej då, jag gick med Jasmine på armen och försökte hålla tårarna i styr.. När vi kom ut tjöt ja som ett svin, sen kom man hem till mamma och HALLÅ man ska inte åka till mamma när man är ledsen för då bli man bara mer MAMMIG o ännu ledsnare...

Sen på Lördagen var vi iväg till ullared gjorde lite fynd sådär kuligt :) Men det är ju så jobbigt att åka så långt, men tydligen ska dom öppna gekås i mantorp blir väll att åka dit då :)

Söndagen var vi hemma och städade sen åt vi donk ja o älsk o myste hela familjen framför tvn!!

RSS 2.0