En applåd till nettan...

Som äntligen uppdaterar sin blogg WOHO! Har ju vart lite körit på sista tiden med bebisen som är en riktig mamma gris!! Sen har jag vart lite ute i ättetorp eller ganska mycket, men då har det inte passat MALIN att vara hemma :/ försökte få tag i henne hela dagen igår typ men kom ju inte fram på hennes telefon...

var på timjan igår med, mycket roligt :) trevligt att få komma iväg o träffa andra mammor med bebisar :)
Nej nu måste jag ut innan hon vaknar puss heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Zoombie nummer ett..

Jag är som en levande zombie, jag är inte riktgit klar i skallen.. Vandrar omkring som att jag inte vet hur man ska gå.. Använde typ en halv flaska sköljmedel till 4 maskiner tvätt, för jag hängde inte med vad jag gjorde riktigt??

Skulle vart oss Bm klockan tio imorse men varken ja eller macke kunde gå upp, jag hade vart uppe o sprungit hela natten och hållt macke vaken.. Så Bm ringe vid halv ett och sa att jag kunde komma till tre till henne ist.. vilket jag tyckte lät mkt bättre.. Eftersom jag ville försöka sova lite men det gick ju inte...

Aja nog om det, igår var Malin här och vi spelade lite mario kart :) hehe skit kul.. sen käkade vi lite mat, fast jag tyckte det var dö starkt o knappt kunde äta o så lilla thilda som är liten klarade att äta den starka maten, kändes lite illa att hon pallade det men inte jag :P Men jag får så jävla ont i magen av det med..

Sen kom Verro vid halv tio med Pizza andra kvällen i rad vi satt och svulla pizza och kollade på alla serier som gick på tv.. och efter det ringde Sandra så vi satt och snackade skit hon babblade på om ikea :D så vi satt o kollade ikeas hemsida o snacka om olika prylar vi ville ha o det :D Men jag vill åka till ullared sen när Jasmine är född och typ hanla på sig lite till hemmet och även henne och oss själva :D

Världens syndaste..

Jag lovar att det är världens syndaste om mig just nu, ibland får jag jätte starka värkar som gör jätte ont :/ dom är inte alls sköna, och nu har jag haft värkarbete hålla på hela helgen det borde väll hända nått snart tycker jag?? Men min karl var världens gulligaste idag :) Jag fick helkroppsmassage, och det var så jävla skönt, mest skönast var fossingarna och ryggen då :) och han fick stå i duschen och hålla slangen på ryggen åt mig med, känner mig som ett jävla handicap..

Sen vet jag inte vem som vill mest att hon ska komma ut, jag eller macke? Jag tror Macke är mest ivrig, eftersom att jag inte ser fram emot smärtan direkt... Sen tror jag macke tycker att det är jobbigt att alla frågar om han blivit pappa än, för på msn heter han som typ "Nej jag har inte blivit pappa, jag säger till då" eller "Det är en stressfaktor att ni tjatar o frågar om vi blivit förälldrar" ..

Pratade med morfar idag med iallafall efter att inte ha svarat på 3 samtal, jag orkar inte höra tjatet.. Men sen fick jag svara men jag sa att jag vilade så det gick fort!! Jag vill ha min vetekudde också, den ligger i bilen men orkar inte gå och hämta den :/ Jag har inte vetat att den låg där, jag trodde den försvann i flytten men macke berättade att den låg i bilen!!

Nej men nu är det väll dags att ta en värktablett och sova så man får lite sömn i sig.. Plus att jag ska lägga ner kameran i väskan nu när jag fortfarande kommer ihåg det :) fall det händer nått i natt.. inte för jag tror det men man vet ju aldrig!!

Ajjjj...

Det har kommit lite värkar, nu men inte riktiga värkar utan bara förvärkar :/ men dom känns dom med..

Vill bara att hon ska komma ut nu blir galen av att sitta och vänta..

:)

Igår kom Verro en sväng hit och vi käkade lite godis och glodde på Idol, jag vart jävligt besviken på skiten, jag vill faktiskt ha gammla juryn och så fick man ju knappt se en käft sjunga utan det handlade om allt annat..

Sen såg vi även andra avenyn, dom nya avsnitten, men vi kunde inte se nummer 104 som är höstprämieren, men vi kunde se 105 och 106 så nu vet vi lite vad som hänt, men det saknas några i serien som vi inte såg och det var olga, jossan och dom två utlänska killarna.. dom fick man inte se ett skit av i avsnittena.. Riktigt lamt, men det får man väll veta i 104ans avsnitt som inte gick att se vad som har hänt med dom..

Vet ni vad?? Jag ska tvätta idag igen, jag hittade en påse med tvätt i garderoben, bara en maskin men vill ha så mycket som möjligt tvättat och klart tills man kommer hem..

Aja, hade väll inget bättre att skriva, eller JO, sandra dags att fixa mobil med låååååååång batteri tid, ringde som en galning igår men du hade ju inte på telen.. tänk om det hade vart bebis på gång :P

Inget barn än..

Sen jag vaknade imorse har jag hållt igång, jag har tvättstugan idag IGEN, vet ni att jag tvättar typ allt för att bara tvätta typ, tillomed mina duntofflor åkte in i maskinen, en i varsin maskin :P haha kanske lite onödigt ?? Men tänkte ska ha dom på bb dom är mysiga :D och morgonrocken tvättade ja med.. Okej det kanske behövdes eftersom att jag spillde oboy på hela den :P

Men sen har jag även diskat, gjort käk och sprungit med sopor och återvinning även alla jävla kartonger som man får till alla saker!!

Och jag känner fortfarande inget :/ hmm undra hur många gånger ja ska behöva springa i dom här trapporna :p

Jag ska få donken :)

Fy fan vart så jävla sugen på mcdonalds idag, så macke är och köper det åt mig :D 
Men nu hann jag inte skriva mer för nu började våra bästa år igen.. puss hej

RSS 2.0