Nej vad jag missar..

Har förmodligen fixat barnvakt mellan valborg och första Maj, då blir det utgång med folket.. Folket är förmodligt vis carro och sandra, o alla som ska hänga på??

Det ska bli skönt och komma ut, man missar ju så mycket som läste i carros blogg Carro goes wild, vilket jag hade velat sett, funderar på om man kan skaffa nått övervakningskit typ nån webcam aktig sak, att jag ser folket o folket ser mig sitter man o snackar med fyllekajjorna, dom ute o jag i min soffa?? Kanske ska skaffa patent på den iden?

Nej men nu ska jag in till kudden och snacka lite skit, får se vad den säget?

Maxon 17/4 - 09 <3

Älskade maxon, hur kan man sakna någon så nått enormt..
Älskade Maxon finns inte längre, det var svårt men för ditt egna bästa, det var tufft att säga hej då, men när du väll somnat in såg du så fridfull ut, nu är du borta jag hade önskat en sista sommar med dig, men du orkade inte mer.. Jag är glad att jag valde att följa med och se dig en sista gång att, 11 år fick vi tillsamans, det var 11 fina år och många minnen med dig, kommer aldrig att glömma, saknar dig redan, tanken på att du aldrig mer kommer finnas är svår...

Febrigt och gnälligt!

Igår när jag var på Timjan så var Jasmine skit gnällig, hon kröp o lekte o gnällde typ hela tiden.. Sen kröp hon till mig o ville ligga i mitt knä, då kände jag på henne o hon var ju jätte varm.. Så somnade hon oss mig, men sen skulle vi fika lite och då piggnade hon till när hon fick lite yoghurt..

Sen när jag kom hem så tog jag tempen, och det visade sig att hon hade 39,5 graders feber, förmodligen för att tänderna håller på att spöka..

Så det var gnälligt värre här hemma igår, lite nu imorse med har det vart men nu är hon inte lika varm, fick väcka henne inatt och ge panodil..

Nej nu har det tagit mig ungefär 1½ timma att skriva det här inlägger pga fröken gnäll, men nu ser hon teletubbies hoppas det kan roa henne ett tag..

Den här dan kan dra..

För det första så lägger jag mig fan inte i, utan jag blir ju som fucking jälva vanligt indragen i allt skit, men gör det kasta skit på mig som vanligt!! Lägger ner ni får fan sköta det där själva nu..

För det andra så kommer inte Maxon finnas mer snart vilket också känns piss, men ändå bra..

Vädret o lite till..

Fan vilket underbart väder det var igår och jag var ju självklart SJUK!! Vilket var jävla skit tråkigt, men jag och älskling pallarade ner oss till Willys och inhanlade lite att käka till kvällen, först skulle vi köpt fryspizza, men sen hittade vi revbenspjäll som var färdig marinerade så vi skulle grilla på balkongen på våran cp elgrill, jaoo maten vart ju klar efter en och en halv timma o typ kall när vi skulle käka.. Jag däckade i sängen halv tio har väll inte somnat så tidigt på jag vet inte hur länge??

Sen vaknade jag av att telefon ringde halv två inatt, så jag pallrade mig upp för att svara men precis när jag var vid telefon och såg vem det var så lades det på, så jag visste ju det att personen i fråga aldrig skulle ringa mig mitt i natten om det inte var nått, så jag ringde upp på mobilen.. Jag finns här det ska du veta <3

Sen idag kom mamma och lämnade Jasmine ganska tidigt jag hade hoppats på att hon skulle kommit senare men jag har hunnit diska upp lite idag, sen har jag tvättstugan imorgon, så plockade en stund med tvätten men Jasmine är ju sjuk och världens grinigaste barn, annars när hon är sjuk sover hon bara men inte nu neej.. Ska tvätta imorgon, men först ska vi till försäkringskassa och då ska vi fixa med min förälldrar penning eftersom den går ut i maj..


Så vaknade man imorse..

Vaknade upp och insåg att jag är dö förkyld, vilket inte kännas alls kul när man har massa saker att göra in för helgen..
Så det blir inte kul, tur att man hann städa hela hemmet igår då, men det var på sekunden.. stog med moppen och skura golvet i köket när besöket kom..

Marcus och Jasmine är iväg, så jag är själv.. Sköönt de, skulle egentligen ha duschat men har inte kommit så långt än!!

Nej har inget mer att skriva puss heeeej


Jag vet..

Jag vet, jag vet att det är segt med bloggandet för tillfället!!

Har väll inget vettigt att skriva heller, sitter här och snackar skit med mackes pappa o macke..

Nej nu händer det inger mer utan nu är det säng dags :)


RSS 2.0