Jag är inte frisk!

Jag sitter här o kollar runt på allas bloggar och så tänker jag, Fan så tråkiga alla är som inte uppdaterar! Men jag är ju likadan själv ju!

Var på middag igår, trevlig trevligt!
Käkade grillat och lite lördagssnacks senare!

Jasmine fick sitta i en barnstol, som hon på bara en halv sekund slängde sig ur! Jag slängde mig över hela matbordet för att få tag i henne fick ett grepp om benet och Macke han precis fånga henne Upponer i luften, då kan vi snacka om att jag hade hjärtat på tallriken!

Typiskt!

Det har fixat sig med bilbarnstol, pappa köpte den ny för 2½ år sen och den ska vi få, vilket jag inte riktigt gillar!
Jag är inte otacksam eller så, men det här är en stor klumpig bilbarnstol som man helst ska ha i bilen HEELA tiden, eftersom vi inte för tillfället äger en egen bil är det lite jobbigt när man ska åka med folk att bära den där stora och tunga stolen upp och ner för trappen!
bllallaa
Ungefär sån här modell på stol är det, och jag hade velat haft en mer vanlig! Men vi får väll köra på den här om man inte säljer den o skaffar sig en lättare?

Jag skäms lite!

Jag har ju inte berättat om Jasmines framsteg!
Tiden går ju bara för fort! Det började den 23:e juli att Jasmine bara reste sig från golvet! Utan att håll inått! Jag var så stolt! Bara från rumpan och upp! Den 25:e juli börjar Jasmine gå på heltid!
Då insåg jag att min bebis inte är någon bebis längre! Hon är stor o knatar på dit hon vill gå!
Så min bebis sluta vara bebis vid 10½ månads ålder! För tidigt tycker jag!
Helst av allt hade hon bara fått ligga o sova fortfarande o va 1 månad gammal,
nej då det är så roligt att hon växer (:

Hoppas på en dagisplats snart med!
Dom ringde o fråga om jag ville ha på Önskestjärnan men jag sa nej tack!
(Skulle aldrig sätta mitt barn där fy fan när jag gick förbi o ungarna kalla varandra könsord o slogs med pinnar! o personalen bara blänger! NEJ TACK!)


Kärleksjukan?

Alltså jag lovar det är allvarliga fel på mig idag! Jag älskar allt och alla! Jag blir glad åt folk som jag inte ens tycker om? Och typ sitter och ler mot allt gulligt på tvn och så! Jadu konstigt?

<3

Babe

Marcus Nilsson
27/12 2004
<3


Kolmården, agustifesten och helgen!

Kan ju berätta lite vad som hänt under dom senaste dagarna!

Torsdag: Började dagen med att åka till Kolmården, det som var så tråkigt var att vi missa delfinshowen! Men vi gick och kollade på djuren runt omkring, Jasmine vart jätte facinerad(?) stavning? Hon började skratta åt första bästa djur vi såg! Sen gick vi vidare och in i Bamsesvärld, var lite besviken på att jag inte hitta bamse.. Hade vart kul o ha ett kort med bamse och Jasmine! Men vi handlade en liten bamse nappflaska och en body med bamse och dunderhoung på! Tråkigt att vi inte hitta nått med lilleskutt i Jasmines storlek, tycker han är otroligt söt! Blev att titta runt lite i kolmården sen var vi o kolla på delfinerna, gud så roligt det var! Jasmine stog vid fönstret och titta på delfinerna som simmade runt, sen helt plötsligt kom en bebisdelfin och jag den var hela tiden och kollade på Jasmine och hon skrattade och tyckte den var jättesöt och dom andra besökarna började med skratta för det var så otroligt gulligt när dom höll på och kollade in varandra! Sen vart det dags att dra sig hemmåt efter att kollat på alla djuren!

Sen när vi kom hem drog vi ner till Rix fm festivalen och mötte upp carro, Jasmine somnade som en stock på vägen! Vilket var förstårligt eftersom hon bara hade sovit 20 minuter på hela dagen! Så satte på henne hörselskydden och gick o kollade på rixfm en stund sen drog vi upp till tivolit och kollade inte, macke åkte nån jävla karusell som går upponer och grejjer! Riktigt läskigt! Sen vart det inte så mycket mer, utan det vart sent och dags att röra sig hemmåt!

Fredag: Snacka om att man var riktigt slut av att gå på kolmården och sen festivalen en hel dag! Så vi var hemma och sega ett bra tag innan vi drog oss ner för att kolla in marknaden! Köpte inget, samma saker som varje år nästan! Inget att ha i julgranen! Var på bolaget och handla precis innan dom stängde sen knallade vi hemmåt! Då hade hela den dagen gått!

Lördag: Jasmine åkte till sin mormor, så jag o älsk fixade oss iordning för att sedan åka vidare till Jasmines gudfar Leo, det var riktigt trevligt där! Träffade lite nytt folk och hade trevligt! Spelade nått kortspel jag aldrig spelat förut, sen drog vi oss ner mot stan och där åkte jag, älsk och Leo virvelvinden! Det var inte så jävla kul för det snurrade inte lika mycket som vanligt! Sen träffade vi på emma och company så dom hängde med till trägårn! Det var mysigt det, sitta där och dricka lite! Sen vart klockan mycket och det var dags att dra sig hemmåt!

Ja så har min helg sett ut typ!


Kunde bara inte låta bli!!

Kolla in Jasmines Jacka hon ska få i 1-års present!


Visst är den fin!

Är det så jävla svårt att fatta?

Jag blir galen på folk som är så störda i huvudet alltså! Jag ska köpa en BILBARNSTOL, inte ett babyskydd! Söker efter bilbarnstol och trycker mig in på annonsen för att se och upptäcker att det är ett babyskydd!! Likadant det finns ju jättebilliga bilbarnstolar på blocket, ja men lilla du, DU HAR JU kollat på babyskydden!!

Har hittat drömstolen på babyproffsen, men det var dyr 2500 inte speciellt snygg, svart med gula detaljer, men den var lätt vägde inte ett skit! Det fanns snyggar modeller men så jävla praktiskt stol alltså (: den hade allt!

Får väll se om man ska himla lite med ögonen runt omkring i släkten (:

Jag ska inte!

Jag ska inte beklaga mig!
Men jag är ju så jävla sjuk!!
Så nu var det överstökat!!

Nu får vi se, snart är det agustifest, jag har ingen anning om vad som händer? Jag vet inte om jag ska ha barnvakt eller inte, har inte ens frågat? Annars så får väll jag och Marcus dela upp dagarna! Vet inte ens om det ska bli utåt ändå?
Har inte haft tid att tänka!

Nej nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv!

Blogga om Fotobok

Är du trött på alla tråkiga gammla fotoalbum? Det börjar jag bli, det är fint att framkalla och sätta in foton,men det börjar bli vardagligt! Men skulle det inte vara roligt att förnya sig lite? Det tänker jag göra, jag ska skaffa en F O T O B O K, från Fuji Direkt! Det som är så bra är att jag kan skriva mina egna berättelser om min dotter här i, det är ingen vanlig fylla i bok som ska bestämma vad jag ska skriva och hur jag vill att bilderna ska sitta!

FOTOBOK
 Bild lånad av http://www.fujidirekt.se/


Det är enkelt också, det är bara ladda ner ett program som finns på deras sida, sen kan man klistra och klippa hur man vill, lägga till text och även lägga på effekter! Du skapar boken precis som du vill ha den! Är inte det bra?

Låter det intressant? Besök www.fujidirekt.se och klicka dig in på fotobok!

RSS 2.0