Livet känns inte kul idag..

Nej idag har det inte alls känts bra, har inget ork eller lust till nått.. Allt är bara tråkigt och grått, det känns som att jag är ensamst i hela världen..** Känns som att jag vill kasta viktklubb åt helvete, kan lika bra leva livet tjock o ful.. Sitta här i mitt skitga hem och ruttna.. Utan karl, ensam med ett barn.. Inget liv, ingen hjälp helt ensam under fyra fucking jävla månader.. Medans alla andra är ute och grillar, badar med sina ragg/karlar och har en jävligt bra sommar ska jag sitta i värmen i min lägenhet, sen ska jag rulla ut fet o likblek..

**Men det vet jag ju att jag inte är jag har ju mina vänner, och hur är det där ordspråket nu igen? Kommer ja icke på :/
Men Sandra, Malin, Carro, Emelie och Verro ni är dom som står mig närmast och det var underbart att ni alla kom på dopet och jag fick vara bland mina närmsta..

OKEJ PEPPTALK DÅ!!
Har försökt intala mig hela dagen, det finns folk som lyckas gå ner i vikt, man kan gå ut o vara femtehjulet (Jag har ju jasmine som partner) och det finns folk som lever som enstamstående.. Jag ska klara det här, jag bara ska..

Nej nu ska man väll snart krypa ner och hoppas på att man vaknar på rätt sida imorgon

Tävling

Är med och tävlar om ett halsband i form av ett hjärta,Vill du med vara med och tävla? Tryck på bilden så kommer du till Levindas blogg och kan vara med och tävlaDet har vart fullt upp här..

Ja, har inte haft så mkt tid att skriva blogg..
Det går framåt med viktklubb, har börjat få in matrutiner nu, vilket var  väldigt svårt eftersom jag är van vid att äta när jag är hungrig eller har tid, men nu får jag allt ta mig tid att laga mat och sitta o äta..
Men det går jätte bra nu med Jasmine sen vi fick matstolen, så nu sitter hon med mig/oss vid köksbordet och äter, förutom till middagen då för då sover hon..

Jasmine har börjat sova 17.30 till 06.15 vilket jag inte tycker om :/ så igår kväll fick hon lägga sig sju och då sov hon till kvart i åtta imorse, så jag ska försöka hålla henne vaken, får väll se hur det går..

sen har Jasmine vart jätte hostig hela natten och rasslig i lungorna, men det märks inte nu på morgonen för nu springer hon runt i sin gå stol som en tokig unge :)

Fredag kväll

Lite dåligt med uppdatering här, jag vet.. Men det har vart mycket har inget att skriva har knappt hunnit läsa bloggar heller..
Har inte ens nån lust att skriva blogg vet inte vad jag ska skriva om..

Det är iaf fredag nu veckan sprang iväg..

Det stora steget..

Idag tog jag det stor steget och gick med i viktklubb.se, känner det nu allt som jag hade gått ner efter jag fick Jasmine har kommit tillbaka, icke kul..

Anledningen till att jag valde gå med där igen, är för att där får jag så att jag kan äta rätt, har lite svårt att veta vilket man får äta och inte äta.. så vi får se hur det går, kommer nog inte gå lika fort fram som sist, men hoppas det blir bra.. har jag nått att syssla med när min karl inte är hemma heller..

Plus att vi har gjort en liten deal, när han är på hemmet, ska han träna o sola (han är ju så blek, men det är ju för han är finsk)

RSS 2.0