Håller hellre käften..

Jag skriver inte blogg så ofta för jag har inget vettigt att skriva, va fan ska jag skriva? Idag har Jasmine ätit si och så och bajsat si och så.. Nej fan då skiter jag hellre i att skriva!! Det finns fan inget tråkigare än mammabloggar som BARA handlar om typ barnet, va fan lite fantsi och skit om lite hallå!!

Nej nu ska jag käka..
Baaaaaaaaaaaay

MIN Farm!

Nu fattar väll nästan alla vad jag snackar om, jo min farm alltså på Facebook! Jag är beroende ut i fingerspetsarna, jag måste ha alla blå rosetter, jag måste fylla i alla stjärnor! Först hade jag ett mål att jag skulle sluta när ja hade alla blå rosetter, men va faan sen kom ju det där hittepåt med stjärnorna så va fan jag bara MÅSTE få alla dom med! Alltså jag kommer nog aldrig sluta haha :D

Nej ska se om det finns nån bra film eller nått att se, är lite seg så vill lägga mig och glo på tv!

uppdatering tack // Mallan

Okej Malin du ska få en uppdatering!!

Jag har faktiskt inget liv så jag har inget vettigt att skriva!
Jag sitter här hemma hela dagarna, visst är det patetiskt? Sen är mitt hem stökigt, trots att jag bara sitter hemma, och utanför dörren vågar jag inte gå för då kanske någon ser mig? För jag har ju färgat håret o det är lite gult så kan inte gå ut försn det är fixat! Det som är mest patetiskt är att jag sitter vid min farm dag in och dag ut och nördar, yees xp, yees en lvl upp!! JAA EN BLÅ ROSETT!!!

Okej vi ska inte ta det ovanstående så seriöst!

Jasmine har börjat på dagis och det är skitskönt kan jag ju lova! Det här behöver hon! Få leka av sig lite och träffa andra barn, sen behöver ju jag med lite mera tid för mig själv!!

Nu LOVAR jag att jag ska uppdatera på söndag!

RSS 2.0