Hänt en del!

Var i fredags på nya Netto och kolla in läget, hittade lite fynd :) Sen drog mig jag o Emma (Willesmamma) bort mot willys, där vart det taco och blöjhandlande för mig och för Emma blöj och vällinghandlande, snacka om att våra vagnar kröp fram och vi var fullpackade på vägen hemmåt! Malin kom hit efter det och lämnade av thilda som skulle sova här till på Lördag..
Verro kom upp och vi käkade lite Tacos MUMS :) Sen när vi ätit hade Thilda ätit så duktigt att hon fick en Tom och Jerry påse som jag hade slitit åt mig i all hast på Netto :)

På lördagen kom Verro upp igen och Malin kom o hämta Thilda vid eftermiddagen, så det var full rulle här hemma, Jag och Verro åt Tacos IGEN :) hehe den som spar han har :D Sen åkte Malin och Thilda hem och då kom Rickard, Emma och deras Wille upp hit, så då vart det lite tv, skitsnack, öl för karlarna och tradera för oss kärringar :)

Och denna jävla söndag morgon var det pallra sig upp tjugo i åtta, först trodde jag den vart tjugo i nio, men nej nej, ungen skulle upp tidigt och det är för tidigt både för henne och mig :/
Hon sov inte sin middgaslur nummer två igår, vilket gjorde att hon somnade tidigt och vakna tidigt så nu blir det gnälligt värre här hemma idag :/

Nej nu blir det pysslande här hemma :)


Snart blir du min!

Är så sugen på den här tröjjan, jag har trånat efter den länge, men har aldrgi känt att jag haft pengar till den, Jasmine är ju viktigare :) Men nu har hon fyllt år och fått allt hon behöver så ska köpa tröjjan nu, beställde en snarlik från hm då jag fick ta på avbetalning, men den ska jag skicka tillbaka, men ska behålla det andra jag beställde..

<3
Tror ni om den på mig då?

Vart inget dagis idag då!

Nej det vart inget dagis idag, då Jasmine har utslag o jag väntar på att den där jävla vårdcentralen ska ringa upp, men det gör dom aldrig!

Present handlande..

Jasmine fick ett presentkort av min pappa på kappahl, så idag var vi nere och inhandlade ovorerollen som jag önskade mig, men eftersom pappa inte fattade vad jag mena för nån så fick jag presentkort, så ja kunde handla mig den och lite mer saker :)
klllallaaa
Tror ni Jasmine kommer bli tjusig i denna? Kollade på rosarandig först, men vart denna!


BVC - Ettårskoll!

Det gick jätte bra på Bvc idag!
Jasmine fick spruta för tredje gången, snart vill hon väll inte gå dit mer! Nej då, hon vart inte ledsen idag heller, det är ganska skönt för en del barn kan ju bli hysteriska när dom får sprutan Jasmine har inte sagt nått en ända gång! A (BVC sköterskan) tycker Jasmine är jätte duktig som inte bli ledsen och berömmer henne och pratar så fint med henne! Hon sa även att Jasmine har vart tidig i sin utvekling men det var så med vissa barn! Hon frågade hur länge Jasmine gått, ja sa sen 10½ månad och hon ville se när Jasmine gick runt och plockade upp olika saker på golvet! Hon sa att det var jätte bra att hon böjde sig ner efter sakerna och inte satt sig på rumpan för att resa sig med sakerna och det var jätte bra att hon kunde plocka upp saken o sedan knalla iväg, det var bra för motoriken och at hon klarade göra flera saker samtidigt!

Jag tycker om A på Bvc hon är jättesnäll och pratar så lungt och fint med Jasmine! 

Nej snart ska jag iväg till Timjan inte så taggad för jag är så trött vill lägga mig ner och sova!

Sugen som fan..

På att klicka hem den här godning från ellos.se, har kollat på dressen på stadium och intersport men har inte haft pengar nu kan jag ta den på faktura och sen betala av.. Men sen lever man med en karl som inte tycker som jag!

JASMINE
Visst är den fräck dressen :D

Kanske klickarhem den ändå utan Marcus tillåtlse!

RSS 2.0