Ellos

Var och hämta mig mina kläder från ellos som jag beställde, vart lite nytt!!
Köpte en jacka som inte är riktgit min stil, men kan ju alltid vara kul o prova nått nytt :)
Visar lite bilder på det jag köpte, vart lite mer små plock trosor o sånt men det får ni inte se ;)
bara min karl som får :D

Klääääder

snåååålisar..

Ni är så snåla med kommentarer ;)

Dagen. . .
Började verkligen inte bra!! Vaknar upp av att hemma telefon ringer, Emma P som ringde och väckte mig och frågade om det vart UF (UngaFörälldrar).. Inser att jag inte har någon täckning på telefon(?) Då blir man ju inte lite irriterad, o vad många ful ord jag gick och hade i huvudet om täckningen.. Men Marcus som har samma abonemang och operatör hade täckning, så snäll som han är fick jag låna hans telefon..

Då vare bara masa sig iväg till bussen och möta upp Emma i staden och sen vidare till UF och vänta på att Lottie skulle komma, men fint folk kommer alltid försent ;) haha.. Efter UF vart det en vända på stan, sko narkomanen (Lottie) köpte skor..

Sen kom det ju ingen buss, o när den kom så var den full så fick gå hem i det här jävla vädret glad man var eller inte!!!
Men men nu är man hemma, ska göra lite sysslor sen?? Eventuellt, kanske skjuter upp det till imorgon.. Hoppas bara att jag får skjuss till dagis :)

Bye bye // Nettiz

Paradise hotel

Sitter och räknar ner minutrarna (105 kvar) tills paradise hotel finalen är... Jag måste ju bara se vem som vinner, jag vet inte riktigt själv vem som jag tycker ska vinna, jag hade gärna sett Cimon i finalen men vi får väll se hur det går..

Jasmine tycker inte om sin mamma längre, hon är pappagris nu.. Hon ska bara sitta oss pappa, bara pappa och Jasmine som ska leka.. aja det vänder snart hoppas jag.. Haha nej då, men hon kan ju vara både pappa och mamma gris, men det är bra för M att Jasmine är mera med honom..

Nej ska slå en signal till min kära vän Carro nu..
Har inte prata med henne idag :)
Har bara pratat med Sandra, verro, emma ;P

Pullilullan..

Laddar upp en bild på min lilla älskling, hon är så söt här :) och det som är bäst är att hon står så hon inte visar pullilullan.. (så inga äckelgubbar ska sitta o glo där!!)

JASMINE..


sjukstuga

Här hemma har vi sjukstuga, Jasmine ligger nerbäddad sjuk.. Det roliga är att jag vet inte vad för sjuk hon är(?) Hon är gnällig och gråter för minsta lilla, hon ligger i sängen och bara tittar på tv och är allmänt hängig när hon är lugn.. Annars springer hon omkring och gråter.. Hon har legat i 41 graders feber hela helgen, men idag är det bättre bara lite feber (knappt nått alls).. Marcus börja med bli sjuk, han knaprar i sig halstabletter och ojjor sig att han har ont i halsen.. (ni vet karlar när dom är sjuka)

Förövrigt idag har jag diskat, som jag skulle göra igår.. Men började bara igår och sköt upp det till idag.. Men nu är det klart.. Nu är det bara lite småplock men det tar jag när fröken har somnat.. Ska plocka bort lite madrass från Jasmines rum (som jag ligger på just nu o bloggar eftersom Jasmine inte vill leka själv i rummet)

Nej bäst att leka lite här med fröken innan hon blir allt för sur på mig..

RSS 2.0