Kolmården, agustifesten och helgen!

Kan ju berätta lite vad som hänt under dom senaste dagarna!

Torsdag: Började dagen med att åka till Kolmården, det som var så tråkigt var att vi missa delfinshowen! Men vi gick och kollade på djuren runt omkring, Jasmine vart jätte facinerad(?) stavning? Hon började skratta åt första bästa djur vi såg! Sen gick vi vidare och in i Bamsesvärld, var lite besviken på att jag inte hitta bamse.. Hade vart kul o ha ett kort med bamse och Jasmine! Men vi handlade en liten bamse nappflaska och en body med bamse och dunderhoung på! Tråkigt att vi inte hitta nått med lilleskutt i Jasmines storlek, tycker han är otroligt söt! Blev att titta runt lite i kolmården sen var vi o kolla på delfinerna, gud så roligt det var! Jasmine stog vid fönstret och titta på delfinerna som simmade runt, sen helt plötsligt kom en bebisdelfin och jag den var hela tiden och kollade på Jasmine och hon skrattade och tyckte den var jättesöt och dom andra besökarna började med skratta för det var så otroligt gulligt när dom höll på och kollade in varandra! Sen vart det dags att dra sig hemmåt efter att kollat på alla djuren!

Sen när vi kom hem drog vi ner till Rix fm festivalen och mötte upp carro, Jasmine somnade som en stock på vägen! Vilket var förstårligt eftersom hon bara hade sovit 20 minuter på hela dagen! Så satte på henne hörselskydden och gick o kollade på rixfm en stund sen drog vi upp till tivolit och kollade inte, macke åkte nån jävla karusell som går upponer och grejjer! Riktigt läskigt! Sen vart det inte så mycket mer, utan det vart sent och dags att röra sig hemmåt!

Fredag: Snacka om att man var riktigt slut av att gå på kolmården och sen festivalen en hel dag! Så vi var hemma och sega ett bra tag innan vi drog oss ner för att kolla in marknaden! Köpte inget, samma saker som varje år nästan! Inget att ha i julgranen! Var på bolaget och handla precis innan dom stängde sen knallade vi hemmåt! Då hade hela den dagen gått!

Lördag: Jasmine åkte till sin mormor, så jag o älsk fixade oss iordning för att sedan åka vidare till Jasmines gudfar Leo, det var riktigt trevligt där! Träffade lite nytt folk och hade trevligt! Spelade nått kortspel jag aldrig spelat förut, sen drog vi oss ner mot stan och där åkte jag, älsk och Leo virvelvinden! Det var inte så jävla kul för det snurrade inte lika mycket som vanligt! Sen träffade vi på emma och company så dom hängde med till trägårn! Det var mysigt det, sitta där och dricka lite! Sen vart klockan mycket och det var dags att dra sig hemmåt!

Ja så har min helg sett ut typ!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0