Dopet

Idag är dopet, gud vad skönt slipper man stressa runt och tänka på det, men det blir en stressig vecka nästa vecka med, på måndag ska jag och macke på möte, sen tisdag ska jag till timjan på möte, sen onsdag är det timjan igen, och efter det ska vi kanske åka med barnen till badhuset och bada.. Så det blir en stressig vecka med...
Sen ska jag även hinna hälsa på Håkan, vi får bestämma någon dag Caroline..

Nej men nu ska jag packa det sista sen ska jag fixa Jasmine sen skjussar Leo mig till babysimmet, sen hämtar han mig igen sen direkt till kyrkan så ska jag byta om den Jasmine ska få på sig en dopklänning..

Jag var dö yr igår när jag skulle handla, köpte läsk till dom som inte ville ha kaffe, men sen tänkte jag på barnen, och då köpte jag massa festis, men sen kom jag ju på att det är ju säkert bara Jesper och Thilda som är så små att dom uppskattar festis..

Nej nu ska jag klä på ett barn och fixa.. puss hej

Begravning + munsår

Idag ska jag iväg på begravning, och så har jag fått ett stort och då menar jag enormt munsår.. Sen är de ju dopet på lördag ska jag ha munsår då med..

Nej nu ska jag fixa lite med Jasmine hon ska åka till Mormor, sen kommer hon hem ikväll igen..

jaja nu är det argt där borta vid tvn

Gråta lite kanske?

Nej det ska jag inte.. Det finns inte tid för sånt i min kalander.. För det är bara stress runt omkring mig hela jävla tiden, får fan aldrig en dag att sitta i lung och ro och njuta..

Bakade till halv ett inatt, sen skulle jag ändå upp tidigt, fixa iordning mig packa väskan och hämta hunden, Maxon var här hemma oss mig idag.. Det skulle komma bygggubbar till mamma och dom.. Sen stressa iväg till bussen skulle ju vara på timjan till 10.. Därifrån och möta upp Sandra och Carro som kom hundra år sent, sen stressa hem och fortsätta baka..

Begravning imorgon och dop på Lördag..

Veckan då? Jo helgen spreng iväg, carro o company var här i fredags och vi glodde på film, verro kom tillbaka på lördagen igen och sov.. Söndag fixade jag till håret, måste ju se någolunda bra ut när alla ska fota på dopet, måndag bakade jag bullar med Emelie så var med henne hela dagen.. Igår satt jag i Linköping hela dagen, och bakade på kvällen/natten..

åhh nu till det sorgliga.. Ringde precis till Mackes kontakt, och hon sa att macke ska flytta till SURAHAMMAR, i typ västerås, så jag får väll sitta här hemma själv och ruttna bort medans han är där 3-12 månader.. Men det lär ju så jävla seriöst först att vi har ju barn och han kan ju inte flytta långt fall han måste hem och vara med på bvc besök ellet sånt.. Men nej nej slit isär familjen istället gör det.. VILKEN hjälp, det finns hem närmare, så han kan vara nära sin dotter..

Time off från Jasmine..

Japp, idag är jag barnledig.. Ska bli skönt, har faktiskt ganska mkt att styra med här hemma, jag ska på stan och köpa begravningskläder, jag ska städa och jag ska handla.. Så min mor ska ha Jasmine, så jag med kan få vara barnledig nångång.. ohh, gud vad oansvarig jag är som lämnar bort mitt barn.. Tyck va fan ni vill, är så jävla trött på att höra andras tjat om hur fel det är att lämna bort sitt barn för att göra egna saker..

..Det skulle du tänkt på innan du skaffade barn... Ja men planerade jag att det skulle se ut så här då eller? Jag hade inte räknat med att bli ensamstående bara för att ni kan lämna erat barn till pappan om ni vill duscha städa laga mat etc..

Aja, nog om det, är bara tjurskallig idag, jag kommer nog slockna fint ikväll, ska upp skapligt imorgon med, har ju "frukost dejt" med Michaela på donken :) Sen bär det av till babysim, mamma kommer och lämnar Jasmine till babysimet, så jag kan äta frukost och det i lung och roo.. Härligt för en gångs skull..

Ser iaf fram emot imorgon, få äta frukost för en gångsskull, bada med Jasmine hon tycker det är skit kul, och sen åka till Linköpinssjukhus och träffa min älskling..

Jag bara måste häva ut mig om artikeln..

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article4447811.ab

Obs, till mina kära vänner och läsare är ni inte intresserade av barn, läs inte det här då slösar ni tid, lite ironisk där (jag vet) men vet att vissa tycker det är dö tråkigt att läsa om "MAMMASAKER"

Kollade in den här artikeln på aftonbladet, och kan inte låta bli och undra..

Okej, för er som inte orkar läsa artikeln så hanldar det om en mamma som inte ville amma..

Då kan jag väll börja med att när jag var gravid, hade jag tankar på att pumpa ist för att amma, men sen när Jasmine väll kom till världen och började dricka bröstmjölk känndes det naturligt, alla barn äter ju så, nästan alla iaf, finns ju dom som inte får igång bröstmjölken.. Det var väll lite pinsamnt i början att kasta fram ett bröst på stan, men jag lärde mig ganska fort hur jag skulle göra på bäst sätt för att inte visa hela paketet..

Jag tycker synd om den här mamman, hon missar ju all närhet och mys man får av barnet, sen kan man faktiskt pumpa så pappan får ge i flaska vilket ger att dom också får en kontakt..

Det är ju självklart upp till henne, men jag tycker det lät lite OMOGET att förknippa bröst med sex, barn har ju för fan ammats sen urtider..

Vad tycker ni om den här frågan? Ni får gärna svara, ovasett om ni har barn eller inte.. Är nyfiken och vill veta vad ni tänker :)

Det står stilla i skallen på mig..

Nej har ingen lust att skriva nått, har inget att skriva, kanske en massa argt om macke.. Men vad tjänar det till? Jag älskar honom ändå fast han är dum i huvet.. Aja, ska inte hänga upp mig på det nu för då kommer det ett långt tråkigt inlägg om allt och inget egentligen..

Aja hör av mig när jag har nått att skriva om..

Abort artikel..

Hittade en liten artikel om abort, ni kan läsa den här http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article4436010.ab

och för er som inte orkar läsa den kan jag berätta lite snabbt, att det handlar om en kvinna som tagit bort två barn efter hon fått veta att det var flickor.. Alltså tror dom hon gör abort för att hon vill ha en son..

Men nu ska jag komma in på det här, vem säger att det är fel av henne? Vem säger att det är rätt av henne? Jag känner jag kan inte ha någon åsikt i det hela, för jag vet inte riktigt vart jag ska ställa mig än..

Jag har ett litet citat här ifrån artikeln
 "I föreskrifterna skriver Socialstyrelsen att vårdgivarna inte får erbjuda en kvinna fosterdiagnostik som har till enda syfte att ta reda på fostrets kön om det inte finns en känd ärftligt könsbunden sjukdom i släkten."

Här kommer vi till det jag ska prata om, min mormor har bara fått flickor, hon har gjort en abort när det var en pojke, hon gjorde ett kromosontest, o det visade sig vara en pojke vilket hon tog bort.. och anledningen är att vi hade blödarsjukan i släkten, och mormor kunde föra det vidare om hon fick en pojke skulle pojken drabbas av den sjukdomen, vilket mormor inte ville föra vidare efter som hennes kusiner var bland dom första i Sverige som dog utav aids, för att dom hade blödar sjukan och fick smittat adis blod.. Här gjorde ju mormor rätt, som valde att inte föra det vidare..

Men vad är det som inte säger att kvinnan inte kunde få en dotter på grund av sjukdom eller nått? Det står ju faktiskt inget i artikeln..

Nej men nu har jag bloggat om en artikel för en gångs skull, jag har aldrig gjort det förut men nån gång måste ju va den första..

Mina grannar...

.. måste tro att jag är dum i huvudet eller nått, eller iaf tanten som råblängde på mig.. Ja, min grannar ser in som fan oss mig.. Började med att jag slog i lilltån, snubblade o ramlade på golvet, upp fort som fan och då när jag står upp kommer jag ju på att jag slog o tån, och det gjorde nått så jävla ont i tån, så jag stog här o hoppade omkring halvt naken, och typ halvthysterisk.. Jag trodde för en sekund att lilltån skulle ramla av, men efter en stund när värken gett sig o jag slutade flyga omkring i vardagsrummet ser jag hur "FRU Nyfiken" som jag kallar henne satt o kollade in.. Så då skämmdes jag lite, men när jag insåg att hon inte skulle sluta glo på mig efter 20 minuter kunde jag ju inte stå emot att dumma mig, så jag tog gitarren till wii och låsades spela giutare hero, och jag sprang omkring och rockade loss här och stog i soffan och spelade o sjöng.. Jag vet fan inte allt jag höll på med, men hon fick sig nog ett gott skratt.. Men när jag började buga o bocka åt henne då försvann hon.. Inte ens en applåd kunde hon ge mig..

Jag vet att jag är skev, men är typ på sånt humör idag, ibland måste man ju bjuda på sig själv.. Aja förövrigt blir det en tripp till Linköping idag vilket jag inte räknat med, men dom ringde igår kväll o ville att jag skulle komma på ett samtal, så får ju glatt åka dit.. Nej men nu måste jag plocka lite innan min kära mor kommer..

Godmorgon..

Usch har nyss klivit upp är dö seg, fast jag somnade runt tio igår.. Var ganska trött, och hade försökt få Jasmine att sova men det ville hon inte, så det slutade med att hon fick sova brevid mig inatt.. Gick bra hon sov som en stock och jag med..

Jaha fick ni någon otur igår då? Jag märkte iaf inget var som vilken dag som helst.. Var även på barnavdelningen med Jasmine igår och hon började äta då.. vilket var jävligt tur tycker jag för annars hade dom velat lägga in henne.. Så det var ingen otur för mig där alls..

Ja på måndag flyttar Macke, så då är det slut på rökgänget på sjukan, då ska han till linköping vilket är lite segt för det blir svårt för mig att ta mig dit.. så hoppas han inte stannar så jätte länge.. Men det är ju bra att han får träning..

Jag svalde min stolthet och hörde av mig till pappa, fast jag tyckte att han kunde ringt till mig och frågat hur det är och så, brukar man inte göra det med sina barn, om dom får höra att det hänt nått? Nej, men han sitter som ett jävla barn till Jonas att han tänker inte höra av sig, det får jag göra..

Caroline Gredstig, kan du lägga ut bilder på din lya? Jag är jättenyfiken, sitter i skallen och ser värsta snygga lägenheten framför mig..

Ja, nej nu ska jag underhålla Jasmine en stund sen ta mig en dusch..

Barnjourmotagningen..

Satt jag på igår i 3 timmar med Jasmine som totalvägrar äta nu när hon är sjuk.. Hon ska inte ha flaskan, hon ska inte ha gröt eller smakportion, inte ens efterätter som hon tycker om.. Allt för att få i henne mat.. Så jag skulle vara där i dag klockan 11 igen, först fråga dom om jag kunde komma vid tio men då skulle jag behöva stressa, TRODDE JAG! Fröken skulle ju gå upp kvart i åtta.. Så det var ju bara glatt att gå upp..

Nej men nu ska jag fixa lite och så sen börja knalla om några timmar..

En sjuk Jasmine

Jasmine är sjuk, vilket inte är så jätte roligt, hon är inte så gnällig men det är jobbigt att hon låter så dant och är täppt i näsan så hon har lite svårt att andas.. Jobbigt att hålla koll på henne när man är ensam.. Förut hade jag ju nån som kunde hjälpa mig o kolla henne..

Imorgon är det dopsamtal, jag ska vara där klockan elva.. så vi får se vad prällen säger, det var ju lite kort varsel med dopet.. Men vill ha gjort det så fort som möjligt innan Marcus åker bort från oss.. och innan hon växer ut klänningen..

Sitter och halv glor på nått program på 4:an, handlar om att folk inte vill ta emot pengar från porrpengar.. Fan stackars barn i andra länder tror jag inte bryr sig om vart pengarna kommer ifrån dom blir glada att dom får en måltid att bli mätt på.. och det är bara inse att PORR SÄLJER..

Nej men nu ska jag fixa här lite sen sova lite..

FixarN^

När min karl var hemma från sjukhuset i helgen så drog han ut alla kablar till typ allt kändes det som.. Jag var utan hemmatelefon och internet, så det var ju lite tråkigt.. o Marcus hann inte fixa till alla kablar innan han skulle tillbaka till sjukhuset..

Så jag fick börja trixa och fixa med alla kablar, o tillslut fick jag igång boxern som inte har funkat på hur länge som heslt, så nu sitter jag här helnöjd med mig själv över att fixat så jag har hemtelefon, internet och boxer.. Det är sånt här man måste lära sig att fixa med när man ska leva ensam.. Men det fixar jag ju :)

Annars är det bra... Bokat ny tid för dop, så det ska äntligen ske nu, känns som att livet går framåt.. Marcus har erkännt sitt missbruk nu och ska få hjälp, så det känns bra.. Åhh gud nej, är han knarkare? JAA gotta er i det om ni vill.. Jag skiter i era åsikter, vill inte höra.. Så ni behöver inte öppna er käft om ni inte har nått snällt att säga, jag behöver inte det nu..

Gud vilket sorgligt liv jag lever då..

Jag är inte på så bra humör heller som ni kanske märker, men d

Dålig vana..

Att gå ut och ta ett bloss, fast man är genomförkyld, man mår ju inte bättre men det är en dum vana, vilket man i det här läget ångrar att jag ens började, hade jag vart så duktig och inte gjort det så hade jag haft ett körkort i handen nu.. Men det har jag ju inte för jag skulle ju behålla min dåliga vana..

Jag hade lovat mig att jag skulle sluta röka när jag var med barn, men med alla hormoner och allt som spökade i kroppen, pallades det inte.. Okej helt ärligt så klarade jag inte det..

Därför ska jag berätta lite om en kär vän till mig Hanna, hon är med barn nu och hon har slutat röka, tycker det är jätte stark av henne.. Hon hade bara bestämt sig för att hon skulle inte röka, vilket jag tycker är jätte bra av henne..

Har märkt att ibland har folk svårt att se hur bra andra människor är och skriver bara om deras brister.. jag vill inte bli en sån bloggare..

Det är så jävla orättvist..

Det ska inträffa alla nått ont just nu verkar det som, nu har det hänt en av mina bästa vänner..

Du ska veta att jag finns här för dig, du fanns för mig när det med macke hände och nu vill jag finnas för dig, du ska veta att du kan ringa/smsa mig vilken tid på dygnet du vill.. Jag ska försöka ställa upp så gott jag kan, vill bara att du ska veta, du betyder sjukt mkt för mig, kom ihåg det gumman <3

Utmanad..

Vart utmanad av  http://lattepappan.se/wp/ han ville att jag skulle fota min kyl och frys, (men han hade bytt bort frys till skafferi) så jag gjorde desamma fast jag bytte ut kylen, för den var tomare än tomast..

Och så skulle jag nämna fem saker som alltis finns i mitt kylskåp, men jag väljer fem saker som alltid finns i mitt skafferi ist :)

1. OBOY - chockladdricka iaf

2. Välling/gröt - för det mesta finns båda två :)

3. Kaffe - Det finns alltid kaffe i mitt skåp

4. Socker - det är bra till allt :)

5. Pasta - finns alltid nån sorts pasta..





Dagisfröken, kanske?

Jag kom och tänka på en sak, jag brukar vara en barnmagnet.. Barn dras till mig på nått sett, jag har faktiskt ingen anning om varför men det brukar vara så, ovasett hur blyg, glad, spralligt barnet är så brukar det alltid sluta med dom kommer och vill att jag ska vara lektant, eller få sitta i mitt knä..
Vi kan ta ett exempel, Tanjas dotter Amina, blyg som fan, den ända hon vågade visa sina saker var mig och hennes mamma ingen annan i rummet, bara Nettiz som fick leka med, kom macke o ville leka sprang hon och gömde sig..
Eller som med Mackes systerdotter, Alice, hon vill alltid sitta i knäet o pilla mig på örat (det där med öronen är nånslags trygghetsgrejj hon håller på med), o hon är också ett blygt barn.. Så ja är van att barn dras till mig, men det finns ett litet carmtroll som inte gillar mig o hon heter Thilda, hon dras inte till mig, men hon är gullig ändå..
Men men.. Anledningen till att jag skriver om det här är, för jag tror nog att dagisfröken skulle passa mig :) jag gillar barn och barn gillar mig.. Vad tror ni? Skulle jag passa som det?

Sen då bara för att få komentarer :)

Vad tror ni jag skulle passa med för yrke? och vad tycker ni själva att NI skulle ha som yrke??

RSS 2.0