Jul 2009

Det har vart mycket farande i Jul!

23:e dec
Marcus mor kom hit och firade lite jul med oss, vi åt lite och öppnade lite julklappar.. Jasmine fick ett gossedjur, en stor rosa val och en flodhäst med hjul som lät och spelade!! Det gillades starkt när de låter :)

24:e dec
Dagen D, vi var hemma och slappade lite på morgonen!! Jasmine fick öppna morgon paket och bytte julklapp med granne.. Sen vart det hem till min mamma och först kalle anka, äta massa god julmat och sen öppna paket :) Jasmine vart överlycklig hon fick massa julklappar.. Men mormor hade ju köpt en rosa hellokitty spis till henne, men den börjar hon väll leka med när hon blir större..

25:e dec
Kom Jasmines gudmor Verro hit och vi hade köpt en gunghäst ihop till Jasmine, så den fick hon öppna då :) Har nog aldrig sett ett gladare barn hon började leka med den direkt :)

26:e dec
Hem till macke syster och fira jul med hans systrar + far :) Det var mycket trevligt att träffa dom med :)

27:e dec
Vart det hem till min pappa och Jasmine fick öppna massa mer julklappar.. Vilken tur hon kan ha ungen.. Men nu har hon blivit bortskämd så det räcker för i år..


Igår var även Jasmines gudfar Leo här med julklapp, han hade köpt ett jättefint piano med disney princess på hehe passar fröken perfekt :)


Så det var väll vad som har hänt i jul för mig, orkar inte gå in på massa detaljer eller så lite kortfattat bara...

JUL

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0